fbpx
nannette van der velde

Hoi, ik ben Nannette

en wat kan ik voor jou betekenen?

Ik ben Nannette van der Velde, coach en hypnotherapeut. Naast dat ik gediplomeerd ben en veel kennis heb opgedaan, heeft het leven mij persoonlijk ook flink uitgedaagd en is weinig mij vreemd.

Dit ben ik

Ik ben geboren in 1972 (reken maar uit) en woon mijn hele leven al in Assen. Samen met mijn lieve man, 2 bijna volwassen zoons, 1 mops hond en 2 katten.

Van jongs af aan was ik al gedreven en ambitieus. “Als ze iets in de kop heeft, heeft ze het niet in de kont”. Ja, dat ben ik, alleen het kwam me nooit aanwaaien. Hierdoor heb ik mijzelf persoonlijk flink ontwikkeld. 

Toen mijn man in 2003 ziek werd (herseninfarct), waren aanpassingen in ons leven noodzakelijk. Enkele jaren daarna, in 2013, werd bij mij de diagnose kanker gesteld. Eierstokkanker en blindedarm kanker. Samen zijn we hier gelukkig sterk uit gekomen. 

Het zette mij aan het denken. Wat vind ik nu echt belangrijk in het leven, wat maakt mij gelukkig, wat zijn mijn ervaringen en waar ben ik echt goed in?

Dit ben ik ook….

Lange tijd heb ik het gevoel gehad vast te zitten. Door omstandigheden was ik in een bepaalde situatie geduwd. Ik ging maar door, vast besloten om het beste er van te maken. Ik wilde meer uit mijn leven en uit mijzelf halen, weg uit de sleur die ik als onprettig ervaarde. Zo ben ik een HBO coach opleiding gaan volgen. In eerste instantie om mijn werk als leidinggevende meer diepgang te geven. 

De inzichten die ik toen kreeg maakten mij nieuwsgierig naar meer. Ik ben mij verder gaan verdiepen in menselijk gedrag, in de werking van ons brein, in hypnotherapie. Mijn kast puilt inmiddels uit met diverse kennis boeken. Ik ben bij lezingen en seminars geweest en heb geleerd van experts. Tevens heb ik, met vallen en opstaan, mijn eigen obstakels weten te overwinnen.

Ik vind het belangrijk om mensen zo optimaal mogelijk te begeleiden in hun proces. Daarom blijf ik mijzelf continu persoonlijk ontwikkelen. Zo heb ik ontdekt dat Coaching in combinatie met Hypnotherapie zeer effectief is om blijvende veranderingen door te voeren. Ik weet inmiddels dat onbewuste patronen te doorbreken zijn, je je brein vóór je kunt laten werken en dat je dit leven vrij van irreële angsten en belemmeringen kunt leven.

Emoties zijn signalen die ons vertellen of we iets als prettig ervaren of dat het tijd is voor een heilzame verandering.

Mijn missie…

Ik geloof dat als je geboren wordt het ieder zijn recht is om ruimte in te nemen op aarde. Iedereen is uniek, heeft zijn eigen authentieke kwaliteiten. Dit is je kracht, je licht. Soms raken we deze kwijt door omstandigheden, door situaties. Wat zou er gebeuren denk je als jij je plek weer gaat innemen en je licht weer laat schijnen? Ik geloof dat we daar allemaal blijer van worden. Samen kunnen we de wereld mooier maken. Wellicht niet de hele wereld maar wel je omgeving, de mensen om je heen. Laten we elkaar aanvullen en versterken. Elkaar inspireren en helpen om de beste versie van jezelf te zijn. Dat is mijn missie!

Het ervaren van vrijheid, geluk en succes, in wie je bent en wat je doet.

Waar ik je mee kan helpen

Resultaten die ik zelf in mijn leven heb behaald en waar ik jou ook graag mee zou willen helpen zijn:

Meer balans, rust en plezier in je leven, in je werk

Minder spanningen en stress ervaren

Meer zelfvertrouwen

In je kracht te staan (leven en werken vanuit persoonlijke kwaliteiten en drijfveren)

Tevens kan ik je helpen met

Je angsten (faalangst, spinnenangst, vliegangst, examenangst etc.)

Je onzekerheid en negatief zelfbeeld

Grip te krijgen op je emoties

Traumaverwerking

Rouwverwerking

Burn-out klachten en depressieve gevoelens

Stress klachten, zowel mentale als fysieke klachten

Stoppen met roken

Afvallen

Voel je op je best door meer jezelf te worden

Ik weet wat het is om niet lekker in mijn vel te zitten. Ik weet nu ook wat het is om me echt GOED te voelen en dat gun ik jou ook. 

Zit jij lekker in je vel, bruis je van de energie en zet jij gestaag je stappen richting je zo gewenste doel(en)? Top!

Lukt dit om wat voor reden niet maar zou je dit wel graag willen? 

Fijn dat we elkaar hebben gevonden want ik help je graag!

Hoe lang hou je dit nog vol?

Wil jij nu echt loskomen van je belemmeringen en zonder enige beperking alles kunnen doen?

Laten we afspreken en kennismaken. Na 1 sessie zijn veranderingen vaak al op te merken.

nannette van der velde
Scroll naar top