fbpx
nannette van der velde

1 op 1 Coaching & Hypnotherapie

We willen allemaal een oplossing voor onze problemen...

Het beste voor onszelf en de mensen om ons heen. We willen ons zelfverzekerd en gewaardeerd voelen. Zonder enige beperking alles kunnen doen.

Hoe lang hou jij je nog staande?

Je bent je eigen gevoel kwijt geraakt.

Weet niet meer waar je mee bezig bent omdat alles op je af komt.

Je laat je beïnvloeden door meningen en verwachtingen van anderen.

Sommige dagen zit je in een positieve flow, maar dan komt weer dat stemmetje die je je zelfvertrouwen ontneemt.

Je loopt al zolang met je problemen rond omdat je niet weet hoe ze op te lossen

In de RATRACE van het leven is het een noodzaak om je gezond, fit en zelfverzekerd te voelen. Vrij te zijn van geestelijke kwellingen en lichamelijke ongemakken. Door in te tunen in het diepste van je wezen. Onderliggende problemen op te sporen. Oude gewoontes te veranderen. Processen en belemmeringen door te gaan en je er los van te maken. Gewenst gevoel en gedrag te integreren. Je brein vóór je te laten werken.

Hoe ik dat doe?

Dat doe ik door je naar binnen te laten gaan. In te checken in je onderbewustzijn om je onderliggende problemen naar boven te halen. Gebruik te maken van je zintuigen om zo heel makkelijk en snel je brein processen te veranderen. Want ik ken de gebruiksaanwijzing van je brein. Omdat het volgens mij echt ESSENTIEEL is om contact te maken met je authentieke zelf. Om weer die persoon te zijn wie je bedoelt bent om te zijn.

Het zal je nog verbazen hoe veel lichter en vrijer je leven kan zijn

Coaching en hypnotherapie is een krachtige combinatie

Door je bewustzijn en je onderbewustzijn samen te laten werken. Ik ben ervan overtuigt dat het ene niet zonder het andere kan. Je hebt beide en ze maken samen wie jij bent. Je bewustzijn vertegenwoordigt ongeveer 5% van je doen en laten, je onderbewustzijn maar liefst 95%. Toch beginnen veranderingen op bewust niveau. Pas op het moment dat jij verneemt (bewustwording) dat het niet gaat zoals jij wil dat het gaat, ga je stappen zetten, besluit je om hulp in te schakelen. 

Waarom Hypnose?

Hypnotherapie is een veilige en zeer effectieve behandel methode die bij veel klachten kan worden ingezet. Problemen en klachten die jouw geluk, leven en functioneren belemmeren kunnen al in je jongere jaren zijn ontstaan. In het reservoir van je onderbewustzijn zit alles. Met hypnose kunnen we toegang krijgen tot dit onderbewustzijn waardoor blokkades makkelijker op te sporen zijn en veranderingen vaak al na één sessie zijn op te merken. In hypnose sta je tevens meer open voor suggesties, hier maken we dan ook dankbaar gebruik van.

Regressie

Bij het verwerken van traumatische ervaringen, het opruimen van oude ingesleten patronen, angsten en het veranderen van ongewenst gedrag en handelen, gaan we terug in de tijd naar bepaalde leeftijden. We gaan opzoek naar de oorzaak, de oorsprong. Een oorzaak of gebeurtenis uit het verleden kan namelijk vele (nadelige) gevolgen hebben in het hier en nu. Pakken we de oorzaak aan, dan doorbreken we de ketting van gevolgen. We doen dit voornamelijk door de situatie of gebeurtenis opnieuw te beleven, door het verkrijgen van nieuwe inzichten en het geven van goede suggesties of instructies.

Helemaal veilig en vertrouwt

Hypnose is absoluut niet schadelijk voor de gezondheid. In tegendeel zelfs. Het helpt je juist om blokkades op te ruimen, waardoor je fysiek en mentaal vaak gezonder wordt. Tijdens hypnose is je concentratie vermogen hoog terwijl je lichaam zich ontspant en heb je nog steeds je eigen wil.

Stop met jezelf nog langer te kwellen en doorbreek oude patronen onder hypnose om zo jezelf te bevrijden. Doorbreek je negatieve emoties. Ruim je shit op. Geniet weer van dàt wat het leven jou te bieden heeft.

nannette van der velde

Zelfvertrouwen en zelfbeeld

Ik geloof dat niemand wordt geboren met een negatief zelfbeeld en onzekerheid. Ergens is dit gecreëerd. In het archiefkast van je onderbewustzijn zit alles. In hypnose hebben we toegang tot dit onderbewustzijn, zo kunnen we opsporen waar je onzekerheid, angst, negatief zelfbeeld is ontstaan. Gewoon weer je zegje doen, je grenzen aangeven en opkomen voor jezelf. Trots zijn op wie je bent en wat je doet.

Angsten en fobieën

Op het moment dat er geen daadwerkelijk gevaar dreigt en je voelt je toch angstig of paniekerig kan het je functioneren belemmeren. Er zijn vele soorten angsten. Angst om te vliegen, examenangst, spinnenangst, smetvrees, angst voor drukte, angst voor kleine ruimtes, faalangst, sociale angst, hoogtevrees etc. Laat mij je helpen je brein en daarmee je onderbewustzijn te resetten. Ook jij kan weer normaal functioneren en je leven leiden zonder die angst of fobie.

nannette van der velde
nannette van der velde

Stress en burn-out

Op het moment dat stressfactoren langer dan gewenst aan houden kan het voor mentale en lichamelijke klachten zorgen. Dit kan vervolgens leiden tot een burn-out. Een burn-out kan verschillende oorzaken hebben, samen kunnen we deze achterhalen en de negatieve spiraal doorbreken. Stress situaties voorkomen en leren er mee om te gaan. Meer balans in je leven en je werk. Keuzes leren maken op basis van wat goed is voor je eigen gezondheid.

Bekijk ook eens onderstaande video's en luister naar de ervaring van Edwin en Margreet

Emoties zijn signalen die ons vertellen of we iets als prettig ervaren of dat het tijd is voor een heilzame verandering.

Ik kan je helpen

Iedereen heeft het recht om gelukkig te zijn, om te stralen. Ik help je hier graag bij. Dit doe ik door middel van hypnose en andere technieken, je belemmeringen op te ruimen. 

Iedereen kijkt door een andere bril. Als deze je niet meer past heb je daar niet mee rond te blijven lopen. 

Ik ga met je ontdekken waar bij jou de focus ligt en wat dit doet met je denken, voelen, doen patronen. Het gaat om het proces en niet zozeer om het onderwerp. Hier zijn we ons lang niet altijd van bewust. Het is daarom dat ik graag gebruik maak van je onderbewustzijn. Ruim je daar je belemmeringen, je beperkingen, je trauma’s op, dan gebeurt er iets met je. Je zou het bijna magisch kunnen noemen, maar dat is het niet. Het veranderd je focus en daarmee maak je nieuwe en wenselijker paden aan in je brein. Voelt dit goed voor je en is dit wat je wilt, dan maak je dit nieuwe pad in je brein breder, sterker en dieper. Je bent weer in harmonie met je persoonlijke melodieën of hoe sommige van mijn cliënten het ook wel noemen: “Ik ben geheeld”.

Weet dat de heling altijd in je zit, ik help je met alle liefde om dit te realiseren. Wil het niet linksom, dan gaan we rechtsom. Ik hou je hierbij graag een spiegel voor, wat nog wel eens confronterend kan zijn. Ik weet hoe dingen zich in je onderbewustzijn beklijven, ik weet hoe je brein werkt. Ik weet ook hoe deze te veranderen, om te zetten naar meer wenselijke gevoelens.

1 op 1 Coaching & Hypnotherapie

Live bij mij in de stoel of via Skype/Zoom.

Eén sessie duurt ongeveer 1 à 2 uur. Je betaald slechts €75,- per uur. Na 1 sessie zijn veranderingen al merkbaar!

Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en gratis.

nannette van der velde
Scroll naar top