fbpx
nannette van der velde

Stoppen met roken

Dat kan jij ook, met hypnose!

Verhoog je kwaliteit van leven. Voel de energie weer door je lichaam stromen. Zoveel meer extra tijd om leuke dingen te doen.

Herken je dit?

Je bent helemaal klaar met het gehoest en gerochel

Je probeert de rook geur te verdoezelen met kauwgom

Je schaamt je dat je vaak de enige bent die nog rookt

Je kinderen vinden dat je stinkt en blijven uit je buurt

Je hebt al meerdere stop pogingen gedaan en nog steeds rook je

Je voelt je onrustig als je geen sigaretten bij de hand hebt

Buiten in de kou staan is niet echt gezellig

Besef jij je steeds meer dat stoppen met roken beter voor je zou zijn?

Dat je enorm veel geld kunt besparen

Dat het je energie level doet verhogen

Dat het rust geeft in plaats van onrust

Dat je kwaliteit van leven verbetert en het je leven kan verlengen

Je leeft maar één keer, zorg dat het alle moeite waard is. Onze gezondheid is hierbij van cruciaal belang.

Voor wie is stoppen met roken m.b.v. hypnotherapie geschikt

Je hebt al meerdere pogingen gedaan om te stoppen met roken en je rookt nog steeds. Je voelt je futloos en onrustig. Je bent jezelf steeds meer aan het overtuigen dat je af wil van die vieze giftige stink stokjes. Jij wil stoppen met roken want daar heb je je redenen voor.

Als je een NIET-roker wil zijn heb je nieuwe gewoonten aan te leren. Met je bewuste denken kan jij heus wel beredeneren dat stoppen met roken beter voor je zou zijn. Je onderbewustzijn doet er echter alles aan om je in je oude gewoonten te houden. Je moet wel heel veel wilskracht en doorzettingsvermogen hebben om die strijd te winnen. Daarnaast is het idee dat je echt nooit meer een sigaretje mag opsteken vaak nog het meest beangstigend. 

Stoppen met roken in 22 dagen (online zelfhulpprogramma)

Ook jij kan stoppen met roken en wel in 22 dagen. Ik heb een online programma voor je gemaakt die dit mogelijk maakt. Ik zal je coachen, motiveren en hypnotiseren. Je zal een ware Mind Twist ondergaan. Na 22 dagen zal je je gezondheid niet langer meer uit willen blazen.

Van €97,- nu tijdelijk voor slechts €57,-

Als je blijvend wilt stoppen met roken heb je te denken en te handelen als een NIET-roker, niet als een EX-roker.

Stoppen met roken in 22 dagen

Online programma, normaal €97,- nu voor slechts €57,-

Het programma “stoppen met roken in 22 dagen”  bestaat uit 4 sessies. Elke week komt er een sessie vrij. Je ontvangt van mij het volgende:

Elke week een informatie/motivatie video

Het 22-daagse afbouwschema

Elke week een werkboek met vragen en oefeningen

Elke week een zelfhypnose sessie (4 in totaal)

1 NLP oefening met uitleg op video

1 mindful/meditatie oefening (geluidsopname)

Elke dag een affirmatie (22 in totaal)

Sessie 1: Dag 1 t/m 7.
Je gaat ervaren dat jij best een tijdje zonder een sigaret kunt. De weg die ik met je in wil slaan is dat jij de controle gaat krijgen over je denken, voelen, doen patronen om zo oude ongewenste patronen om te zetten naar meer gewenst gedrag.

Sessie 2: Dag 8 t/m 14.
Ik ga je helpen te ontdekken welke overtuigingen schuilen achter je rook gedrag. Tevens heb ik een opname voor je klaar staan die je gaat helpen door je moeilijke momenten heen te komen.(mindfulness oefening)

Sessie 3: Dag 15 t/m 21.
Uit liefde voor jezelf zeg je nee tegen die sigaret. Met de NLP oefening help ik je een nieuwe koppeling te maken in je brein zodat jij steeds meer dat kleine monstertje in je hoofd zal verslaan.

Sessie 4: Dag 22.
Dit is het moment om nu echt je keuze te maken. Wat gaat het worden? Ik help je om voor eens en voor altijd een NIET- roker te zijn. Als jij het wilt! Zo worden veranderingen niet alleen op bewust niveau maar ook op onbewust niveau door gevoerd. Dit maakt stoppen met roken een stuk makkelijker.

Investering in het programma

Je hebt een jaar lang toegang tot dit 22- daagse online programma. Zo heb je alle tijd om sessies te herhalen en nieuwe gewoonten eigen te maken.

Ondanks dat dit een online zelfhulpprogramma is kan je altijd telefonisch contact met mij opnemen voor vragen of extra begeleiding.

Controle over de manier waarop je denkt

Controle over hoe jij je wilt gedragen

Van onrust naar rust

Ga voor blijvend resultaat

Normaal €97,-
Nu tijdelijk voor €57,-

Je zal officieel een NIET-roker zijn, geen EX-roker maar een NIET-roker. Je weet wel, de persoon die je was vóór dat je überhaupt aan roken dacht.

Persoonlijke 1 op 1 begeleiding van mij erbij?

Je kan naast dit online programma extra persoonlijke begeleiding aanvragen om succesvol een NIET- roker te worden. Bij mij in de praktijk of online via Zoom.

Tijdens dit 1 op 1 traject kan ik haarfijn aansluiten bij jouw behoeftes en verlangens om zo je doel om voorgoed te stoppen met roken mogelijk te maken.

Stoppen met roken is lang niet voor iedereen even makkelijk. Het is niet eens zo zeer de nicotine verslaving die het stoppen met roken moeilijk maakt, wat lastig is is het doorbreken van je automatisme.

Hoe? Door je bewustzijn en je onderbewustzijn met elkaar te laten samen werken. Dit doen we door in te tunen op het diepst van je wezen. In hypnose geven we je suggesties die je doen geloven dat je geen behoefte meer hebt aan sigaretten. 

Vaak zijn 1-4 sessies voldoende om van een roker een NIET-roker te worden. Je investering is €75,- per uur, een sessie duurt ongeveer 1 à 2 uur.

Vraag gerust eens een vrijblijvend gesprek met mij aan.

We willen allemaal het beste. Het beste voor onszelf en onze kinderen. Een voorbeeld zijn voor onze omgeving.

Stoppen met roken is makkelijk en leuk!

Ik zal heel eerlijk met je zijn. Als jij je gezondheid belangrijk vindt en je wilt echt stoppen met roken, dan heb je er wat voor over toch? Dan ga je er voor de volle 100% voor. Omdat jij je kwaliteit van leven WILT verbeteren.

In tegenstelling tot veel mensen denken: IK KAN NIKS TEGEN JE WIL IN DOEN. M.a.w. jij moet wel echt willen. Als jij echt wilt, gaat dit transformatie programma voor je werken. Je zal een ware Mind Twist ondergaan en ervaren en opmerken dat stoppen met roken makkelijk, leuk en vele voordelen heeft.

Indien je weet wat je te doen staat, rest je nog één ding. Ga het doen!

Ga deze uitdaging nog één keer aan en ik zal je helpen dat het deze keer wel een succes zal zijn.

nannette van der velde
Scroll naar top