Dankbaarheid is een sterk gevoel van gelukkig zijn. Het verhoogt je energie en doet je beseffen dat je meer wil van wat echt belangrijk voor je is.

Ik ben een slechte slaper altijd al geweest. Sinds ik in de overgang ben zijn er meer slechte dan goede nachten. Als je opstaat ben je moe, als je naar bed gaat ben je moe. Ben je aan slapen toe dan ben je klaar wakker. Enorm vervelend en op den duur heeft het impact op het dagelijkse leven. Na een aantal dingen geprobeerd te hebben kwam ik in aanraking met Nannette haar lekker slapen sessie. Als ik wil gaan slapen dan gebruik ik het regelmatig. Je moet er wel open voor staan en het een aantal keren proberen.

Eindelijk wakker worden met het gevoel dat je lekker hebt geslapen. Weer de energie hebben om iets te ondernemen, dankzij Nannette haar slaapsessie.

Jolanda Jung

Al mijn hele leven aan het nagelbijten, en na 1 sessie van Nannette heb ik nu eindelijk weer mooie lange nagels! Ontzettend blij mee, dank!

Jolanda Dijkstra

Jarenlang zat ik met mijzelf in de knoei. Ik kon maar 2 dingen en dat was voor iedereen klaar staan en “ja” zeggen (geen “nee”). Waarom? Zodat iedereen tevreden en blij met mij zou zijn. Dat waren ze ook wel maar het voelde niet zo voor mij. Ik kan er net zo goed niet meer zijn misschien is dat beter voor iedereen (geen gezeur, geen last). Ik ben bij psychologen geweest en reiki en weet ik veel wat nog meer. Het helpt een beetje op dat moment maar voor mij niet voldoende. Ik wist wel dat ik nog een bepaalde hulp zocht maar wat/waar iemand die mij gericht kan helpen. Met onzekerheid, alles goed willen doen, het vertrouwen van mensen maar ook genieten, intens genieten. 

Toen kwam ik bij Nannette met de vraag of zij mij wilde en kan helpen met het laatste zetje. Nou ik heb geen spijt gehad. De theorie- praat sessies waren zeer goed en helder, hgeel duidelijk. De hypnose was voor mij zo mooi. Wat een ervraing. en ik heb er baat bij, zekers. Ik voel mij veel prettiger, ik geniet van het kleine om mij heen en mijn werk. Maar ik kies nu ook echt voor mij. Mijn gevoel is veel beter en mijn negatieve gedachten zijn ECHT weg.

Margreet Bosscher

Ik heb mij aangemeld bij Nannette voor het afval-programma. Sinds ik gestopt ben met roken én door de overgang, ben ik flink gaan eten en dus ook heel wat kilo’s aangekomen. Natuurlijk wist ik dat het niet oké was, heb ik pogingen gedaan om af te vallen maar het lukte mij niet om de knop om te zetten. Na zoveel jaar val je dan zomaar ineens binnen de categorie obesitas!!

Als ik het woord DIEET al hoorde steigerde ik. Niet meer mijn favoriete portie chips en frisdrank mogen, geen favoriete pasta’s, geen overheerlijke mergpijpen bij de koffie, geen drop! Zo ongezellig om alleen maar gezond te moeten eten. Ik ben/was een stress en emotie eter. En ik was verslaafd aan eten. Mijn eigen gedachten vertelden me dat ik niet zonder die ongezonde en ow zo lekkere snacks kon. Dat mijn leven niet meer leuk zou zijn zonder al dat lekkers.

Inmiddels weet ik dat een dieet ook alleen maar werkt als je je er je hele leven aan houdt en dat het anders alleen maar het Jo-JO effect teweeg brengt. Een hele goede reden om er nooit (meer) aan te beginnen. Maar last hebben van je lijf is gewoon niet fijn. Het gevoel dat je geen controle hebt over je eetgedrag. Ik wilde anders, ik wilde een gezond lijf, een gezonde relatie met eten.

Toen ik de uitnodiging van Nannette las bleef dit weke door mijn hoofd spoken. Ik heb contact opgenomen en na ons gesprek heb ik besloten om deel te nemen aan de hypnose en coaching sessies. Nu na drie sessies (van de in totaal 8) voel ik al zo’n duidelijk verschil. Ik was een echte snoeper. Vooral drop, en dan niet één of twee, maar meermaal daags een handje vol. Ik heb al 4 weken geen drop gehad en ik taal er ook niet naar. Dit geldt ook voor koekjes en snacks etc.

In de winkel dook ik altijd meteen op de “lekkere” schappen af. Maar ik loop ze nu gewoon voorbij. Ik geloof mijn eigen gedachten niet toen ik op mijn weekelijkse patatdag geen zin in patat had. Ik heb niet meer de snaai en snoep buien en heb uberhaupt niet of weinig een honger of lekkere trek gevoel . Ik ben gewoon niet meer (zo obsessief) met eten bezig. En op het moment dat ik op een avond met mijn ogen dicht luid hmmm een mango at, terwijl ik al jaren een slechte fruiteter ben, dacht ik echt….DIT WERKT!!!

Ik vind het zo bijzonder! Ik hoef er niets voor te doen of voor te laten en het gaat echt helemaal vanzelf!

De hypnose sessies van Nannette en de journals, die zowel het bewust als het onbewuste brein een gezonde eet en leefwijze “aanleert”zijn geweldig. Alles draait om mindset. De mijne is eindelijk om.

Ik ben je erg dankbaar Nannette. Ik raad dit iedere vrouw of man aan die worstelt met haar/zijn gewicht of voor iedereen die een gezonde levenswijze wil naleven. Je bent het waard! 

Celeste Beerbaum

Informatie

Neem gerust contact met mij op zodat ik je verder kan informeren.

 

Intake-, kennismakingsgesperk

Vraag gerust eens GRATIS en VRIJBLIJVEND een gesprek met mij aan.

Facebook
Facebook
Instagram