fbpx
afvallen met hypnose

Afvallen zonder moeite

Dat kan jij ook, met hypnose!

Gezond, energiek en vrij van lichamelijke ongemakken. We willen ons zelfverzekerd en trots voelen, een voorbeeld zijn voor onze kinderen.

Zou jij het volgende willen?

Zou jij met gemak 5 kilo of meer willen afvallen?

Wil jij gewicht verliezen zonder na te denken over wat je wel en niet mag eten?

Zou jij willen afvallen zonder calorieën te hoeven tellen?

Zou jij lekker gezond willen eten, zonder dat dit je moeite kost?

Wil jij kunnen bewegen zonder hinder te ondervinden van je lichaam die in de weg zit?

Zou jij trots willen zijn op jezelf en je lichaam?

Wil jij je zelfverzekerd en aantrekkelijk voelen?

Lees dan nog even verder…..

Je zou denken dat het niet kan, dat het in ieder geval niet makkelijk kan zijn om af te vallen. Afvallen met hypnose is iets waar je waarschijnlijk niet snel aan zou denken. Afvallen met hypnose is anders want:

Je hoeft nooit meer calorieën of punten te tellen

Je hoeft nergens bewust over na te denken

Je hoeft niet te sporten als je dit niet wilt

Je hebt geen honger gevoel

De drang om te snoepen of je vol te eten is weg

En daarmee is je onrust ook weggenomen

Het is geen uithonger en crash methode

Het zorgt voor een blijvende gezonde levensstijl

Je zal je al snel fitter en energieker voelen

Het zorgt voor een beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen

Zelf ben ik eigenlijk mijn hele leven te zwaar geweest. Ik hoor de buurvrouw nog tegen mijn moeder zeggen: “Je dochter is een stevig dametje”. Ik heb vele diëten gevolgd en heel wat calorieën geteld. Sinds dat ik hypnotherapeut ben, weet ik dat het echt anders kan. Als je blijvend op een gezond gewicht wil zitten, gaat het erom dat je ongezonde ingesleten patronen doorbreekt en je overtuigingen aanpast. 

Als je een andere creatie wilt voor je gezondheid, heb je je overtuigingen aan te passen.

Voor wie is afvallen met hypnose geschikt

Je hebt al vaker geprobeerd om af te vallen en wellicht is je dat toen ook (tijdelijk) gelukt. Je vindt het lastig om een dieet vol te houden met als gevolg dat de kilo’s er uiteindelijk toch weer aan zijn gekomen. Je baalt van jezelf, voelt je futloos en onzeker over je lichaam. Eén ding is je nu duidelijk, je wil dit niet meer. Je wil afvallen, je wilt je blij, gelukkig en zeker voelen over jezelf. Je eet teveel, je snoept en snackt teveel. Je weet dat minder en gezonder eten voor jou de oplossing zal zijn. Je weet alleen niet hoe deze verandering definitief in je leven door te voeren.

Alle veranderingen die we met ons bewustzijn willen doorvoeren kost moeite, alle veranderingen die we onbewust doorvoeren gaat geheel automatisch. In hypnose hebben we toegang tot dit onderbewustzijn en is dan ook zeer effectief om een bewust veranderingsproces te vereenvoudigen. Laten we eerlijk zijn. Afvallen op alleen wilskracht en doorzettingsvermogen is nooit voor een leven lang!

Online Afvallen Traject

Online afvallen bestaat uit de volgende twee zelfhulpprogramma’s:

Afvallen zonder moeite en met blijvend resultaat (normaal €247,-)

Doorbreek je emotie-eten (normaal €97,- )

En je ontvangt ook nog deze opname:

Virtuele maagband zelfhypnosesessie (normaal €24,- )

Dit ALLES nu tijdelijk voor geen €368,- maar slechts voor:

€247,-

Dankbaarheid is een sterk gevoel van gelukkig zijn. Het verhoogt je energie en doet je beseffen wat echt belangrijk voor je is.

Afvallen zonder moeite en met blijvend resultaat

2 maanden programma, normaal €247,-

In dit programma ga ik je niet alleen helpen om makkelijk af te vallen met zelfhypnose, ik ga je doen branden van verlangen naar jou ideale gewicht zodat je echt niet meer anders zou willen. Ik ga je helpen om vertrouwen te hebben in het proces, jij zal niet alleen geloven dat jij een slank lichaam kan hebben, je zal het ook zeker gaan weten. Jij zal namelijk gaan afvallen, je streef gewicht behalen en behouden

Dit programma bestaat uit 8 sessies. Per week komt er een sessie vrij. Je ontvangt van mij:

Video’s

Journals (werkboeken)

Zelfhypnose opnames

NLP oefening

Lijst met positieve suggesties

Coach Call op aanvraag

Als bonus krijg je van mij ook nog een Lekker Slapen zelfhypnosesessie.

Sessie 1: Brand van verlangen
Ik geloof dat verlangen een goede motivator is. Want als je echt iets heel graag wilt, dan ga je ervoor. Jij zal vanaf deze week branden van verlangen om slank, gezond en fit te zijn.

Sessie 2: Bewustwording
Elke verandering begint met bewustwording. In deze sessie vraag ik je bewust te worden van je huidige eetpatronen en wat je zoal doet aan beweging. Je zal vier veranderingen doorvoeren die jij je zal blijven herinneren.

Sessie 3: Eten loslaten
Na deze sessie heb je niet alleen structuur in je dagelijkse eetpatroon gecreëerd, je bent ook nog eens een fijnproever. Daar waar jij je aandacht op richt groeit.

Sessie 4: Lastige momenten
Dat lastige moment dient zich vroeg of laat aan. Oude gewoonten die je terug trekken naar oude ongezonde gedragingen. In deze sessie leer je ermee te ‘dealen’.

Sessie 5: Het is wat je denkt
Jij kan alles bereiken wat je wilt mits je gelooft in je kunnen en vertrouwen hebt in het proces. Deze week ga je al je belemmeringen, al je twijfels, al je grenzen definitief achter je laten.

Sessie 6: Voor altijd
Ik vraag je om definitief je keuze te maken. Voor eens en voor altijd! Dit wil niet zeggen ‘nu of nooit’, wel dat je vanaf nu zeker weet dat je never  weer terug wil naar daar waar je was.

Sessie 7: Zelfliefde
Deze sessie staat geheel in het teken van zelfliefde. Vaak zijn we niet zo begripvol en geduldig als het om onszelf gaat. Rust, regelmaat en reinheid. Loskomen van dat wat je niet langer dient. Jij bent het waard om het allerbeste te doen voor jezelf!

Sessie 8: Zeker weten!
Je kunt van alles willen maar je wordt pas wat je wilt als je bent wie je wilt zijn. Dit is de enige manier om blijvend resultaat neer te zetten. Heb jij de Mind Twist daadwerkelijk gemaakt, dan zal je het weten. Weten dat het zal zijn.

Geef jezelf liefde in plaats van koekjes en chocola. Geef gehoor aan je persoonlijke melodieën.

Doorbreek je emotie-eten

7-delig programma, normaal €97,-

Demp jij je emoties met ongezond eten. Snoep en snaai jij uit verveling, eenzaamheid, frustratie? Vind jij alles veel gezelliger met een hapje en een drankje? Heb je naar je eetbui spijt? Dan is dit programma super interessant voor jou. Ik ga je laten ervaren dat jij weer de controle kan hebben over je emoties. Dat emoties er gewoon mogen zijn en dat je er niet per direct een actie op hoeft te zetten. Ik ga je vragen met mildheid naar jezelf te kijken omdat Ik geloof dat dit niet alleen bevrijdend maar ook oplossend werkt.

Dit programma bestaat uit 7 delen. Je hebt per direct toegang tot het hele programma. Echter is mijn advies om 1 deel per week te doen. Je krijgt van mij:

Video’s

Werkboeken

Zelfhypnose opnames

Affirmaties

Mindfulness oefening

Met de volgende onderwerpen ga je uitgebreid aan de gang:

Deel 1: Je relatie met eten.

Deel 2: Onderga je emoties.

Deel 3: Onderzoek je emoties.

Deel 4: Je bent niet je emotie.

Deel 5: Werkelijke behoeftes

Deel 6: De vicieuze cirkel

Deel 7: Zelfliefde

Ik ga je helpen je emoties te onderzoeken en te doorleven. Trek die beerput maar open! Naast de vele inzichten die jij zal verkrijgen, zal ik je coachen, hypnotiseren en motiveren.

Geen excuses meer. Ze halen je onderuit en houden je tegen.

Virtuele maagband zelfhypnose sessie

Zelfhypnose opname van 1 uur, normaal €24,-

Deze zelfhypnose opname duurt ongeveer een uur en bevat echte ziekenhuis geluiden. De beelden en de gevoelens die deze zelfhypnose opname bij je opwekt, zorgt dat je onderbewustzijn gelooft dat je werkelijk een virtuele maagband operatie hebt ondergaan.  Je kan deze opname een heel jaar lang zo vaak luisteren als jij wilt.

Door het bewuste en het onderbewuste met elkaar samen te laten werken. Oude gewoontes los te laten. Nieuwe gewoontes eigen te maken en te branden van verlangen. Zo wordt afvallen een stuk makkelijker.

De voordelen van een virtuele maagband operatie

Een virtuele maagband operatie kent geen risico’s zoals een werkelijke operatie met zich mee brengt. Het is daarom helemaal veilig en vertrouwt.

Je onderbewustzijn reageert op beelden, geluiden en emoties. Je brein maakt geen onderscheid of iets werkelijk is gebeurt of dat iets denkbeeldig gebeurt. Het verhaal waarin ik je meeneem in hypnose zorgt automatisch voor emotionele betrokkenheid. 

Na het plaatsen van de maagband onder hypnose ga je ervaren en opmerken wat het met je doet. 

Dit alles tijdelijk niet voor €368,- maar slechts voor €247,-

Je hebt een heel jaar lang toegang tot beide programma’s en de zelfhypnose opname.

Het zal je nog verbazen hoeveel lichter en vrijer je leven kan zijn.

Persoonlijke 1 op 1 begeleiding van mij erbij?

Wil jij ook graag 1 op 1 begeleidt worden tijdens je doel om blijvend van je overtollige kilo’s af te komen, dan kan dat natuurlijk ook!

Het voordeel van extra  persoonlijke 1 op 1 begeleiding naast dit online traject is dat ik haarfijn kan afstemmen op jouw behoeftes en verlangens.

Tijdens dit traject gaan we tevens afkeer creëren tegen ongezonde verleidingen. Momenten dat je (nog steeds) de behoefte hebt om te gaan snoepen en snaaien gaan we omzetten naar gezond en gewenst gedrag. We gaan je brein vóór je laten werken door je onderbewustzijn suggesties te geven die overeenstemmen met je verlangens. 

Laten we een belafspraak plannen en je behoefte aan persoonlijke coach sessies en/of coach calls bespreken.

Alles begint met een idee. Als je dit idee niet om zet naar een diep verlangen, blijft het simpelweg een idee, een voornemen.

Afvallen is makkelijk en leuk!

Ik zal heel eerlijk met je zijn. Als jij het echt belangrijk vindt om af te vallen, om gezond, fit en slank te zijn, dan heb je er echt wel wat voor over toch? Dan ga je er helemaal voor de volle 100% voor. Omdat jij je doel WILT bereiken.

In tegenstelling tot veel mensen denken: IK KAN NIKS TEGEN JE WIL IN DOEN. M.a.w. jij moet wel echt willen. Als jij echt wilt, gaat dit persoonlijke traject of de online zelfhulp programma’s voor je werken. Je zal dan echt gaan ervaren en opmerken dat afvallen makkelijk en leuk is.

Ben jij klaar om nog éénmaal deze uitdaging aan te gaan?

Dan help ik je met alle liefde om ervoor te zorgen het deze keer wel een succes zal zijn.

nannette van der velde
Scroll naar top