fbpx
nannette van der velde

7- delige zelfhypnose serie

Intunen op het diepst van je wezen

In de ratrace van het leven is het een noodzaak om je gezond en energiek te voelen. Los te komen van je dagelijkse beslommeringen.

Een hypnose opname luisteren is meer dan alleen leuk!

Een hypnose opname luisteren is gewoon leuk! Het is heel fijn om in een ontspannen toestand van trance te komen. Even je aandacht naar binnen te richten en opgaan in de belevenis. Om even bij te tanken, om nieuwe energie op te doen en de dagelijkse beslommeringen van je af te laten glijden.

De hypnose opnames zitten vol met positieve suggesties en goede ideeën. Ondanks dat je wellicht het gevoel hebt soms af te drijven met je geest, zal je alles  bewust en/of onbewust mee krijgen. Dat wat voor jou het meest waardevol is, zal doordringen tot je onderbewustzijn.

Luisteren waar en wanneer het jou uitkomt

Luisteren vanaf je smartphone, oortjes in, lekker liggend op bed of zittend in een luie stoel. Zelf het moment kiezen wanneer je er het meest open voor staat. Zo vaak als jij wilt, een heel jaar lang.

Helemaal veilig en vertrouwt

Ook in hypnose doe je niks tegen je wil in. Suggesties en ideeën die eventueel niet aansluiten bij jou persoonlijke wensen, verwerp je. Je onderbewustzijn weet wat goed is voor jou! Ook zal je altijd weer uit hypnose komen. Zie het als wakker worden zonder wekker.

Ik heb deze super fijne 7-delige zelfhypnose serie voor je gemaakt omdat het volgens mij van essentieel belang is om gezond, energiek en vol (zelf)vertrouwen je leven te leven. Merk op en ervaar wat het met je doet!

Een fijne 7-delige zelfhypnose serie, begeleid door mij rond verschillende thema’s

Versterk je Weerstand

Het vermogen om je weerstand te versterken ligt in jou. Geheel binnen hand bereik. Ik help je vier belangrijke dingen te herinneren.

Terug naar je Heelheid

Je gaat werken aan een positief zelfbeeld. Ervaar en voel hoe het is om nieuw te zijn, compleet en in harmonie te zijn.

Lekker Slapen

Heerlijk ontspannen in slaap vallen. Al je zorgen en piekergedachten even laten voor wat het is. Om de volgende ochtend uitgerust en fit op te staan.

Energie Boost

Deze hypnose sessie gaat je niet alleen helpen je energie-lek te dichten tevens zal je batterij weer helemaal opgeladen zijn.

Rust in je Hoofd en Lichaam

Lichaam en geest staan met elkaar in verbinding. Fijne hypnose sessie tegen stress gerelateerde klachten zoals: migraine, stijve nek, buikpijn etc.

Zelfvertrouwen

Je gaat werken aan je belemmeringen, je twijfels. Deze zelfhypnose gaat je helpen om vertrouwen te hebben in jezelf en in je kunnen.

Een goed Begin van je Dag

Even helemaal intunen op je lichaam. Vanuit ontspanning, rust en dankbaarheid. Opgeladen en positief je dag van start gaan. 

Maak nieuwe paden aan in je brein. Prettig, veilig en vertrouwd.

Het is heerlijk om bij te tanken, nieuwe energie te voelen en de dagelijkse beslommeringen van je af te laten glijden.

Investering

Normaal €69,-
Nu tijdelijk voor €37,-

7-Delige Zelfhypnose Serie

Laat je brein vóór je werken door je bewuste en je onderbewuste op elkaar af te stemmen. Ik neem je mee in een aangename hypnotische ervaring die zeer ontspannend zal zijn. Veranderingen doorvoeren die zowel je lichamelijke als geestelijke je gezondheid ten goede komen.

De prijs is heel laag. Terwijl de opbrengst heel groot zal zijn.

nannette van der velde

Ontdek de mogelijkheden van zelfhypnose

Een welzijn voor lichaam en geest!

nannette van der velde
Scroll naar top