Logo Nannette van der Velde
Prettig Leven

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.nvanderveldecoaching.nl. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

In deze disclaimer wordt verstaan onder:

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Beweringen en meningen, geuit in de artikelen en mededelingen op de pagina’s van deze website zijn gebaseerd op eigen ervaringen van de eigenaar. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Tevens wijst de eigenaar elke verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (psychische, emotionele en fysieke) gevolgen van (onjuist) toepassing van adviezen, oefeningen en technieken van de hand.

De eigenaar behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijden te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. De eigenaar is tevens niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te vereenvoudigen zonder de nadrukkelijke toestemming van de eigenaar van deze website. Als je anderen wil attenderen op de teksten op deze site, gebruik dan linken naar, of een vermelding van het webadres van de betreffende pagina om dat te doen. Een korte, maximaal drie regel, quote mag je daarbij als introductie gebruiken.

Referentie

Ja, ik kom graag in contact