Logo Nannette van der Velde
Prettig Leven

Coaching

Life coaching

Waar sta jij op dit moment in je leven, waar wil je naar toe? Welke belangrijke beslissingen neem jij? Ik help je om mogelijkheden in te laten zien die jou verder helpen om de koers te varen die jij graag zou willen.

Personal coaching

Door bewustwording en zelfinzicht leer je inzicht te krijgen in eigen gedragingen en de effectiviteit hiervan. Wat zijn jouw persoonlijke ontwikkelpunten?

Stress coaching (burn-out)

Vanuit zelfinzicht en bewustwording, stress situaties voorkomen en leren er mee om te gaan. Meer balans in je leven en werk. Keuzes leren maken op basis van wat goed is voor je eigen gezondheid.

Leiderschap coaching

Mijn aanpak is eerst te werken aan je binnenkant, je grondhouding alvorens manieren te hanteren die je invloedsfeer vergroten. Door het toepassen van een gefaseerde aanpak aan de slag met jouw persoonlijke leiderschapsvaardigheden.

Online coaching

Thuis vanuit je luie stoel aan je persoonlijke ontwikkeling en wensen werken. Mijn online programma “Prettig leven” leert je a.d.h.v. vele opdrachten je zelf te coachen om persoonlijke doelen en veranderingen mogelijk te maken. Je krijgt dit programma (4 modules) in één keer via de mail in PDF toegestuurd. Let op, ik stuur je deze persoonlijk toe, je komt dus niet in een automatisch geprogrammeerd email bestand terecht.

Neem gerust contact op voor een gratis informatie gesprek door
te bellen naar 06 25 17 02 96 of ga naar contact en vul het formulier in.

Referentie

Ja, ik kom graag in contact